Green Mountain Grills
Het verschil
VARIABELE SNELHEID
Dual Fan-systeem
Een hopperventilator zorgt voor een positieve druk waardoor terugbranding naar de hopperr wordt voorkomen.
Verbrandingsventilator zorgt voor de juiste kooktemperaturen in het meest extreme weer en blaast het grootste deel van de as uit de vuurhaard voor minder frequent reinigen.
De venturi-stijl Brander creëert een vuur cycloon voor maximale warmteverdeling en volledige verbranding zonder afval.
34 CM HOGE KOOKRUIMTE
Gigantische grillruimte
Het puntdeksel op de kookruimte is perfect voor grote kalkoenen, staande kippen, vleeshangers en rekken met meerdere niveaus. Hier naast is ons Jim Bowie-model afgebeeld met een standaard 4200cm² groot grilloppervlak met 2 JB-racks en 1 DB-rack, waarmee een totale oppervlakte van 8600 cm² wordt gecreëerd.
WIFI & SERVERSMODUS
Smart Control
Controleer en bewaak grill- en voedseltemperaturen.
Creëer en stel kookprofielen in die volledig aanpasbaar en programmeerbaar zijn voor eenvoudige herhaling.
Stel timers in en ontvang meldingen om uw kooksessie nog beter te kunnen beheren.
DIGITALE CONTROLLER
Standaard functies
Low Pellet Alarm laat u weten wanneer u brandstof moet toevoegen
Hot Start-modus bij stroomuitval of per ongeluk uitschakelen
Kernthermometer voor veilige kerntemperaturen
Temperatuurregeling in stappen van 5 graden van 65-260 °C
FAN modus om uw grill af te koelen en de meeste as uit de vuurhaard te verwijderen voor minder frequent reinigen.
ROESTVRIJ STAAL
Warmtedistributie
Het hitteschild* boven de brander verdeelt de warmte naar beide zijden van de grill. De warme lucht stroomt omhoog langs en/of door de Open Flame vetopvang naar de grillkamer zoalsin een convectieoven. Een in de grillkamer gemonteerde temperatuur sensor stuurt tien keer per seconde gegevens naar de ingebouwde computer en de controller past de luchtstroom en pellet toevoer aan om de ingestelde temperatuur te handhaven.
* Hitteschilden en positionering hiervan kunnen per model variëren.
Anatomie van de BBQ