Green Mountain Grills Davy Crockett - Green Mountain Grills Nederland

Ga naar de inhoud
Davy Crockett  
RVS - WIFI


Grill onderweg met deze draagbare Pelletgrill. De Davy Crockett Tailgater BBQ is het kleinste model van Green Mountain Grills. Ook uitgevoerd met Wi-Fi-controle!
Direct grillen mogelijk temperatuur tot 290 Graden !
Deze kleine alleskunner werkt op 12 V. De BBQ wordt standaard geleverd met een inverter 220v/12V, verlengkabel met sigarettenplug steker en krokodillenklemmen voor gebruik op een losse 12V accu. Zo kun je altijd en overal genieten van heerlijke BBQ!


Informatie

Het Davy Crockett WiFi-model wordt geleverd met een digitale WiFi-controller (controle en monitor via onze mobiele applicatie voor iOS of Android), een vleesthermometer, een opklapbaar frame , een opklapbare zijtafel met gereedschapshaken en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt. Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomodus, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt,  Fan-modus blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De grillkamer heeft een grillrooster van 30 x 44 cm, ongeveer 1400 cm² kookoppervlak,  en 20 cm vrije hoogte. Hij weegt 34 kg
Technische specificatiesGrill functionaliteit

Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëeren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëeren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.
function GMG Davy Crockett
PelletBBQ onderdelen
Pellethopper BBQ
Pellet Hopper

De pellet hopper is ontworpen om 8 kg pellets te kunnen bevatten. Het hellende ontwerp zorgt ervoor dat  de pellets op de juiste manier in de monding van de worm schroef worden ingevoerd.
Pid Controller BBQ
Digitale controller

De GMG digitale controller heeft een temperatuurbereik van 65-260 ° C in stappen van 5 °. Elke digitale controller wordt standaard geleverd met een vleesthermometer voor directe kerntemperatuurmetingen in uw grill.
Temperatuursensor Davy Crockett
Temperatuur sensor

De PT100 Platinum-weerstand temperatuursensor is standaard in elke unit.


pelletmotor
Wormschroef systeem

Het GMG-wormschroefsysteem is gebouwd met een hoge RPM-motor en ontworpen met een optimaal koppel in gedachten voor een soepele en consistente aanvoer van houtpellets op het vuur.
Firepot Green Mountain Grills
Brander

Pellets worden in de brander gevoerd, waar een gloeistift automatisch de pellets ontsteekt en een verbrandingsventilator ze brandend houdt.
Vetvang emmer rvs
Vetvangemmer

De vetvangemmer is volledig RoestVastStaal
Terug naar de inhoud